tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

BHP w branży gastronomicznej. Podręcznik do kształcenia zawodowego

Indeks katalogowy: 9788302157400

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
67,80 zł -8% 62,38 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 59,71 zł / SZT +4%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik omawia prawne regulacje dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy. Przedstawia fizjologiczny aspekt pracy. Dokładnie charakteryzuje ryzyko związane z praca w branży gastronomicznej. Omawia szkodliwość poszczególnych grup mikroorganizmów. Przedstawia zasady udzielania pierwszej pomocy. Szczegółowo omawia zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa żywności, w tym przedstawia wnikliwą charakterystykę zagrożeń biologicznych. Prezentuje zasady organizacji stanowisk pracy i przestrzennego układu zakładu gastronomicznego. Omawia zasady higieny w trakcie całego procesu technologicznego w zakładzie gastronomicznym. Publikacja kładzie także nacisk na przepisy przeciwpożarowe i proekologiczne nastawienie w działalności zakładów gastronomicznych.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 216
Kod EAN:
  • 9788302157400
Waga opakowania [kg]:
  • 0,334
Rok Wydania:
  • 2015
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Autor ksiązki:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Wymiary ksiązki:
  • 240 x 170
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : od 16,00 zł
Paczkomaty : od 10,99 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł