Żywienie i usługi gastronomiczne cz. III Technologia gastronomiczna z towaroznastwem Kwalifikacja T.
Indeks katalogowy: 9788389184689
- Dostępność: Brak
- Czas dostawy: Realizacja 360h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 320
- Rok Wydania:
- 2016
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża gastronomiczna
- Komponent opis:
- Oprawa test:
35,00 zł -5% 33,25 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 35,00 zł / SZT -5%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Najszersza oferta Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień
Opis
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Oprawa test: |
Zapytaj o produkt
Dostawa
FEDEX : | od 16,00 zł |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |