Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze Podręcznik Tom 2 Część 2
Indeks katalogowy: 9788302147197
- Dostępność: Dostępne
- Czas dostawy: Realizacja 24h
- Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
- Kategoria:
- Liczba stron:
- 304
- Waga opakowania [kg]:
- 0,454
- Rok Wydania:
- 2014
- Typ oferty:
- Edukacja
- Wydawnictwo:
- Autor ksiązki:
- Segment:
- Kształcenie zawodowe
- Klasa:
- Przedmiot:
- Branża gastronomiczna
- Komponent opis:
- Wymiary ksiązki:
- 165 x 240 x 10
- Oprawa test:
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności
na poziomie technikum i cukiernik na poziomie szkoły
zawodowej w zakresie kwalifikacji T4 (Produkcja wyrobów cukierniczych).
Przedstawia zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego,
a także wyczerpująco omawia typowe wyroby ciastkarskie.
Każdy rodzaj produktu uczeń ma szansę wykonać samodzielnie,
korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają
różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni.
Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem
wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej
popełnianych w procesie produkcji. Pytania na zakończenie rozdziałów
sprawdzają nie tylko wiedzę, ale także zachęcają do doskonalenia
umiejętności.
Kategoria: | |
Liczba stron: |
|
Kod EAN: |
|
Waga opakowania [kg]: |
|
Rok Wydania: |
|
Typ oferty: |
|
Wydawnictwo: | |
Autor ksiązki: | |
Segment: |
|
Klasa: | |
Przedmiot: |
|
Komponent opis: | |
Wymiary ksiązki: |
|
Oprawa test: |
Paczkomaty : | od 10,99 zł |
DPD Pickup : | od 17,00 zł |
Kurier DPD : | od 17,00 zł |
Za pobraniem kurier DPD : | od 20,00 zł |
FEDEX : | od 16,00 zł |
Za pobraniem FedEX : | od 18,00 zł |