tr?id=481253120167201&ev=PageView&noscript=1

Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i

Indeks katalogowy: 9788389184467

  • Dostępność: Dostępne
  • Czas dostawy: Realizacja 24h
  • Dostawa: od 10,99 zł (Paczkomaty)
26,00 zł -53% 12,11 zł brutto / SZT
Najniższa cena z 30 dni przed aktualną obniżką: 24,70 zł / SZT -51%
Produkt - zakładka 1
Atrakcyjne rabaty Atrakcyjne rabaty ponad 200 wydawców i producentów Najszersza oferta Solidne doświadczenie Solidne doświadczenie Szybka realizacja zamówień Szybka realizacja zamówień
Opis

Podręcznik przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.
Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część
praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu
zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część
pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są
odpowiedzi do wszystkich zadań.

Szczegóły
Cechy produktu
Kategoria:
Liczba stron:
  • 120
Kod EAN:
  • 9788389184467
Rok Wydania:
  • 2013
Typ oferty:
  • Edukacja
Wydawnictwo:
Segment:
  • Kształcenie zawodowe
Klasa:
Przedmiot:
  • Branża gastronomiczna
Komponent opis:
Oprawa test:
Zapytaj o produkt
Dostawa
Paczkomaty : od 10,99 zł
DPD Pickup : od 17,00 zł
Kurier DPD : od 17,00 zł
Za pobraniem kurier DPD : od 20,00 zł
FEDEX : od 16,00 zł
Za pobraniem FedEX : od 18,00 zł